Harsen onderbenen met verzorgende en weldadige massage.

Rokjesdag actie voorjaar 2021

  • Kruidenvoetbad
  • Harsen onderbenen
  • Onderbeen- en voetreflexmassage met Weleda product.
  • Kopje kruidenthee


Duur ± 45 min. € 52,50

 

Zorg goed voor jezelf.


Terug naar overzicht

21-05-2020

Masseren verhoogt je weerstand

1. Laat je masseren.
Ben je gezond als klant en behandelaar dan is massage de uitstekende versterker van je immuunsysteem. Het is wetenschappelijk aangetoond (Dr. Mark Rapaport en zijn onderzoekers van het Cedars-Sinai Medical Center in LA) dat massage de aanmaak van witte bloedcellen bevordert die schadelijke invloeden van buitenaf bestrijden. Het remt de aanmaak van cortisol, een hormoon dat vrijkomt bij stress. Het afvoeren daarvan door massage is belangrijk voor een gezonde lichaamsbalans. Als laatste stimuleert massage de aanmaak van hormoon oxytocine wat ontspant en rust geeft. Massage is dus een doeltreffend middel voor je lichamelijke én geestelijke balans.

2. Neem voldoende slaap
Het verstandig om 7 à 8 uur slaap te pakken. Tijdens je slaap kan je lichaam herstellen en alle indrukken van de dag verwerken. Hier is tijd voor nodig. Slaap is een super duurzame manier van zelfzorg.

3. Extra groenten, fruit, vitamines
Vitamine C versterkt het immuunsysteem door de aanmaak van witte bloedcellen. Het verkort de periode van verkoudheid als die er eenmaal is. Groente en fruit eten.
Vitamine D is samen met C de beste weerstand verhoger. Zonlicht (naar buiten als het kan) en verse vis eten. Aan vegetarische voeding is dit meestal toegevoegd.
Vitamine A draagt bij aan het bestrijden van infecties, dus ook goed voor de weerstand. Het zit in lever, vis en melkproducten. Eet je dat liever niet denk dan aan wortelen of een supplement.
Vitamine B6 versterkt het lymfe systeem dat zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Dit zit in vette vis, (biologisch) vlees, eieren, aardappelen en peulvruchten.
Vitamine E versterkt de celwanden zodat deze beter bestand zijn tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Vitamine E lost op in vet dus denk aan olijf- of zonnebloem olie en is soms toegevoegd in aan margarines.Terug naar overzicht


Heerlijk moederdag idee...

Feed

28-04-2020, 10:56

Een moment voor jezelf!

Je zou het bijna vergeten: 10 mei is het weer Moederdag. Verwen haar met deze verzorgende en voedende 7 daagse kuur met deze Wilde Rozen gezichtsolie. Leuk om te krijgen en leuk om te geven! Alleen...   Meer

Corona nieuws

Feed

19-03-2020, 08:29

Maatregelen in de praktijk

Naast alle bekende hygiënemaatregelen zal ik tijdens de behandelingen een mondkapje dragen. Cliënten met (geringe) verkoudheidsklachten of klachten van een luchtweginfectie zoals niezen, keelpijn, loopneus,...   Meer
Nieuws

Feed

30-08-2018, 14:14

Medical Taping

Medical Taping met handige strippenkaart. Vraag naar de mogelijkheden! Te behandelen klachten: - Spierblessures en verbeteren spierfunctie - Corrigeren van lichaamshouding en bewegingsrichting -...   Meer
Earth-line: Nieuw product in de praktijk


MISLEIDENDE NATUURCOSMETICA

De afgelopen jaren is ‘natuurcosmetica’ een absolute trend geworden. Door slechts één of twee natuurlijke grondstoffen toe te voegen willen veel fabrikanten de indruk wekken dat het complete product natuurlijk is. Niets is echter minder waar, omdat de natuurlijke werkstof verdwijnt in een synthetisch product en u als consument met een zgn. ”natuurlijk product” wordt misleid. Het is immers absoluut onduidelijk wat werkelijk aan natuurlijke ingrediënten wordt toegepast en daarom is “gecontroleerde natuurcosmetica” zo belangrijk.


Dit bracht de roep om een overkoepelend controleorgaan en een garantiekeurmerk in het leven! BDIH GARANTIEKEURMERK. Deze uit Duitsland afkomstige certificatienorm is bedoeld om het begrip ”natuurcosmetica” duidelijk te maken en om aan de verwachtingen van de consument wat betreft veilige, milieuvriendelijke en gezonde huidverzorgingsproducten te voldoen.

Dit houdt o.a. in dat er in en tijdens de samenstelling geen synthetische en huid belastende grondstoffen worden gebruikt, geen dierproeven worden gedaan, dat de producten gifvrij zijn en worden gecontroleerd door een onafhankelijk instituut.

Dankzij dit (onafhankelijke!) BDIH keurmerk kan er goed onderscheid gemaakt worden tussen de huidverzorgingsproducten die suggereren “natuurlijk” te zijn en zuivere gecontroleerde natuurcosmetica.


VITAMINE E en FRUITZUREN zijn de belangrijkste en meest effectieve HUIDVITAMINE

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.

Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.

Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming (rode alg) zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren en vertragen.

 

DE NATUURLIJKE GEUR VAN EARTH∙LINE HUIDVERZORGING

De geur is een met uiterste zorg gekozen compositie van pure aromatische oliën. Geurstoffen gewonnen uit blaadjes, bloemen, stengels en wortels, die het welzijn van lichaam en geest bevorderen. Deze geurcompositie is een balans tussen yin en yang.


Een synergie van o.a. Lotus, Lavendel, Aloë Vera, Ylang-Ylang, Sinaasappel, Lemongrass, Bergamot en Vanille, dat zowel een, licht koele als een warm zachte geurbeleving geeft. Een geurkado van de natuur, dat de zintuigen prikkelt en energie geeft. Deze compositie is allergie getest