INTEGRALE MASSAGE

Integrale massagetherapie zorgt niet alleen voor plaatselijk en/of algehele ontspanning met als gevolg een pijndempend effect, maar heeft ook een positieve invloed op de bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling. Er ontstaat een algeheel gevoel van welzijn. 

Massage is maatwerk. Bij integrale massagetherapie worden verschillende oosterse en westerse technieken intuïtief en vaak gecombineerd toegepast als hulpmiddel om spanningen vrij te maken en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Met een ontspannen lichaam kom je helemaal tot rust.

Technieken die o.a. worden gebruikt:  klassieke massage, (voet)reflexzonetherapie, ontspanningsmassage, fibromassage, holistic pulsing, bindweefselmassage, triggerpoint, cupping en medical taping.

Vooraf bespreken we wat de klachten en aandachtspunten zijn en waar je behoefte aan hebt.  Je ligt op een comfortabele  massagetafel en word je toegedekt met handdoeken waar je niet gemasseerd wordt. Na afloop van de massage heb je nog even de tijd om na te genieten en een drankje te nuttigen.© 2020 Power of Touch