An Shen® Hoofd, nek, schoudermassage

Therapeutisch | Energetisch | Ontspannend

 

An Shen betekent geestelijke balans, innerlijk evenwicht en duidt op een hoge vorm van bewustzijnsontwikkeling. Deze unieke An Shen massage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest. De massage bestaat uit een combinatie van Chinese acupunctuur en Westerse massagetechnieken, die op een speciale manier worden toegepast. Het effect is echter zeer groot en is direct merkbaar en voelbaar. Diepe ontspanning en het verdwijnen van stijve en gespannen spieren zijn het resultaat. Daarnaast verminderen stress, hoofdpijnen, piekeren, etc. aanmerkelijk. 


De An Shen massage van het hoofd en een groot gedeelte van de nek/schoudermassage kan met kleren aan worden gedaan. De An Shen massage kan bij elke andere vorm van therapie en/of massage worden gebruikt en kan ook als volledig zelfstandige behandeling worden gegeven.


Tip: bijzonder heilzaam in combinatie met een voetreflexmassage.

Bijzonderheden

Een hemdje is bij deze massage praktisch. In principe hoeft alleen een nek en schouders vrijgemaakt te worden. Ook de hoofdhuid worden gemasseerd. Het is handig  als je haar lekker los is en dat je geen make-up draagt.